A Lot Decoration

Tarjoamme kaikkea koriste-esineistä pieniin huonekaluihin kukkakauppoihin, sisustajiin, kukkakauppoihin, sisustus- ja lahjatavarakauppoihin. Valikoimaamme kuuluu höyheniä, seppeleitä, sydämiä, kukkapuikkoja, nauhoja, kynttilöitä, keidas, kynttilänjalkoja, lyhtyjä, ruukkuja, peilejä, pöytiä ja hyllyjä.

Verkkokauppamme lisäksi valikoimaamme on esitelty kahdesti vuodessa ilmestyvässä luettelossa. Tammikuussa kevät/kesäluettelossa on paljon pääsiäistuotteita. Elokuussa painamme syys/joulukuvaston. Molemmat luettelot lähetetään kaikille asiakkaillemme. Esittelemme myös messuilla, katso "messut" välilehdeltä ajankohtaiset messut tällä hetkellä.

Varastomme ja toimistomme sijaitsevat osoitteessa Södermannagatan 2, Falköping. Meitä on noin 20, jotka työskentelevät ostojen, rahoituksen, asiakastuen, markkinoiden ja varastojen parissa.

 

Näin kaikki alkoi

Kaikki alkoi syksyllä 2004, kun levoton Ann oli kotinsa kellarissa tekemässä kransseja metsästä poimimistaan katajanoksista. Kun Ann valmisti tuotteita, Anders lastasi auton ja kävi paikallisissa kukkakaupoissa.

Silloin oli vaikea saada kauniita ja käytännöllisiä koristeita kranssien koristeluun, joten he saivat idean A Lot Decorationista, joka aloitti pelkkänä kranssikoristeiden toimittajana kukkakaupoille. Valikoima koostui tuolloin lähinnä kävyistä, hedelmistä, kukista ja valmiista kransseista. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Valikoimassa on nyt yli 4 000 tuotetta, ja siihen kuuluu kaikkea nauhoista ja langallisista kävyistä sisustustarvikkeisiin, kuten valaisimiin ja kaappeihin.

Myymme tuotteitamme tällä hetkellä kukka- ja sisustusliikkeille pääasiassa Ruotsissa, mutta myös muualla Euroopassa.

SAAPUMISOHJE

Reittiohjeet Google Mapsissa
Tilamme sijaitsevat Falköpingissä osoitteessa Södermannagatan 2.

Tiesithän, että perille pääsee helposti junalla? Göteborgista matka kestää vain reilun tunnin ja Tukholmasta pikajunalla noin 2 tuntia 20 minuuttia. Voimme järjestää kuljetuksen rautatieasemalta A Lotin tiloihin. Matka vie vain muutaman minuutin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko noudon rautatieasemalta.